De echte experts van Caframo zijn hier aan het woord. Zij vertellen over de voordelen van een échte originele Ecofan!

CAFRAMO: dé expert op gebied van ventilatoren en comfort!

Waarom zou je kiezen voor de originele Ecofan kachelventilatoren van Caframo? Hieronder vindt u filmpjes met meer informatie over dit innovatieve bedrijf. 

Vertrouw de experts!

De Ecofan bestaat al sinds 1994! Dit Canadese product kent een lange historie en is uitgebreid getest in de koude Canadese winters.  


Wij ademen innovatie

Al meer dan 25 jaar hebben de eigen engineers van Caframo de Ecofan verder ontwikkeld. 


Pure kwaliteit

Productie in Canada met enkel hoge kwaliteit onderdelen. Caframo mag met recht trots zijn op haar superieure producten. 


De enige met spare parts

De Caframo Ecofan is de enige kachelventilator waarbij de motor, indien nodig, vervangen kan worden. Built to Last! 


Vertrouw de experts! 

Ecofans zijn uitgevonden in Canada, meer dan 25 jaar geleden! Getest in de échte Canadese winters, worden Ecofans nog steeds in Canada ontworpen en geproduceerd. 

Ontwikkeld voor jouw lifestyle

Ieders huis en haard is verschillend en one-size-fits-all is dan niet voldoende. Daarom hebben we een hele familie aan Ecofan ventilatoren ontwikkeld. Ontmoet de familie hier..

Innovatie zit in ons DNA

Als uitvinder van de eerste kachel ventilator, heeft onze Ecofan de maat gelegd. Zelfs nu, met modellen voor verscheidende kachels, voor meerdere kamer-afmetingen en nieuwe accessoires - zijn we nog maar net begonnen.

Ons doel is tevreden klanten

Ecofans worden gefabriceerd met de beste kwaliteit-onderdelen, en worden geleverd tot 4 jaar garantie. De Caframo Ecofan is de énige kachelventilator met vervangingsonderdelen. Dus mocht uw Ecofan naar járen trouwe dienst toe zijn aan vervanging dan zijn de onderdelen vaak snel en voordelig vervangen.