Ecofan 800 Original

Het voordelige keuze van Caframo 

De éérste kachelventilator van Caframo is de Ecofan® 800 original uit Canada. De Ecofan Original is de voordeligste keuze en levert een aangetoonde besparing van 14% op het houtverbruik. 


Aangetoonde (!) specificaties Caframo Ecofan® type 800:

✓ Instapmodel Ecofan 800 Original

✓ Ideaal voor de kleinere kamer

✓ Verwarmt de ruimte tot 22% sneller op

✓ Aangetoonde brandstof- en emissievermindering tot 14%

✓ Geen elektriciteit nodig

✓ Bedrijfstemperatuur 110°C – 345°C 

✓ 2-jaar garantie

✓ Afmetingen: 7,6 (l) x 14 x 21,6 (h)

Original quality, Made in Canada

ECOFAN 800 Original

De Ecofan original is er met zwarte fan-bladen. De Ecofan 800 is ideaal voor de kleinere kamer. 

Bewezen effectief

Aangetoonde en reële gegevens!  Bij de aangegeven temperaturen functioneert de Ecofan ook naar behoren (dit is dus anders dan een starttemperatuur!). AMCA test laten zien dat claims van concurrenten tot wel 45% overdreven zijn, lees meer... 

Ready for use

Ready for use, direct vanuit de doos.
Geen batterijen nodig, start vanzelf op. Let op de juiste plaats voor de Ecofan. 

Let op: namaak

Let op voor namaak en controleer altijd deze afbeelding bij de aanbieder en op de doos. 2 jaar garantie, Made in Canada

Caframo 

Originele Ecofan, made in Canada. Met meer dan 20 jaar ervaring de wereldleider in kachelventilatoren. Made to Last en de enige met vervangingsonderdelen. 

De original kachelventilator van Caframo is de Ecofan® 800 uit Canada en levert een aangetoonde besparing van 14% op het houtverbruik. 

De Ecofan® type 800 Original is geschikt voor houtkachels met een oppervlakte temperatuur van tenminste 110°C. Hoe hoger de temperatuur des te sneller de propeller gaat draaien en daarbij een luchtverplaatsing geeft tot 170 m3/uur. 
De Ecofan® 800 is voordelige kachelventilator van Caframo. 

De Ecofan® duwt de warme lucht van de kachel de ruimte in, waardoor een veel betere luchtverplaatsing wordt gerealiseerd. De warmte verspreid zich sneller en ook beter door de ruimte. U zult daardoor besparen op uw stookkosten, en meer comfort ervaren. Waar warme lucht normaliter opstijgt en u koude voetjes houdt, zorgt de ventilator ervoor dat de warme lucht weer terug naar beneden komt. De luchtverplaatsing is meer en sneller naargelang u voor een groter model kiest.

De Ecofan® is geruisloos en functioneert zonder batterijen. Uit de doos gehaald is de Ecofan® direct klaar voor gebruik. Let u wel op de juiste plaats van de Ecofan®, aan de achterzijde dient de ventilator koude lucht te kunnen aantrekken voor de noodzakelijke koeling. Plaatst u de Ecofan® daarom nooit voor de kachelpijp.